Toto

WPT® DAN RANGKAIAN THETA UNTUK MELANCARKAN PASARAN NFT MASA NYATA PERTAMA DI DUNIA DENGAN TAYANGAN TAYANGAN PERDANA WPT MUSIM XVIII

Lebih daripada 140 Data SGP juta penonton World Poker Tour® di seluruh dunia akan dapat mengambil bahagian dalam penurunan dan lelongan NFT masa nyata semasa siaran langsung televisyen dan kabel

San Jose, CA (8 April 2021) – Theta Labs, rangkaian penghantaran video terdesentralisasi terkemuka, dan World Poker Tour® (WPT®), nama utama dalam hiburan poker langsung, telah bekerjasama secara eksklusif untuk melancarkan masa nyata pertama di dunia. Pasaran NFT di Toto SGP WPT.THETADROP.COM . Musim XVIII Jelajah Poker Dunia akan ditayangkan pada Ahad, 18 April di Bally Sports Networks di seluruh negara. Setiap tahun, WPT menjangkau lebih 140 juta penonton di seluruh Amerika Utara, Eropah dan seluruh dunia pada berbilang platform linear, digital dan peranti bersambung.

Tarikh tayangan perdana musim XVIII adalah seperti berikut:

18 April 2021 – Permainan Theta Network WPT Cash, bahagian 1

25 April 2021 – Permainan Theta Network WPT Cash, bahagian 2

2 Mei 2021 – Permainan Theta Network WPT Cash, bahagian 3

9 Mei 2021 – Permainan Theta Network WPT Cash, bahagian 4

Setiap minggu semasa episod, iklan dalam rancangan dan segmen promosi akan mengarahkan penonton ke pasaran NFT untuk beratur, membeli pek WPT eksklusif untuk masa yang terhad dan mengambil bahagian dalam lelongan langsung untuk detik Data SDY poker legenda yang unik. Untuk pelancaran, WPT akan memberi penghormatan kepada ikon poker legenda Mike Sexton, yang meninggal dunia pada September 2020. Mike juga merupakan wajah WPT sebagai peneraju utama dan pengulas bersama Vince Van Patten dengan “Mike Sexton: The Legend Hand” sebagai 3 daripada 3 NFT akan dilelong. Selain itu, kuantiti terhad set Base, pek poker bertema Rare dan Legendary akan digugurkan. Pendaftaran dan prapendaftaran kini dibuka di WPT.THETADROP.COM , jadilah yang pertama dalam barisan!

“Pelancaran NFT eksklusif kami dengan Theta Network adalah salah satu inisiatif digital terbesar kami setakat ini dan buat pertama kalinya kami menggabungkan jangkauan global kami untuk poker siaran langsung dengan pasaran NFT, memberikan peminat kami peluang interaktif masa nyata. untuk mengumpul sekeping aksi poker WPT,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif Jelajah Poker Dunia. “Kami sangat teruja untuk membawa beberapa profesional Poker, pemain dan selebriti terkemuka kami ke dunia NFT, menampilkan pek WPT yang jarang dan legenda dalam penurunan mingguan dan menjalankan satu lelongan eksklusif untuk detik poker yang sangat jarang berlaku.”

Pasaran ThetaDrop NFT dikuasakan oleh Rangkaian dan protokol Theta, blok blok asli yang membezakan dengan ketara daripada platform NFT lain kerana ia sengaja dibina untuk media dan hiburan. Kos mencetak NFT dan yuran gas adalah serendah $0.00001 pada rangkaian Theta dan masa transaksi adalah 100x lebih cepat daripada Ethereum. Lebih penting lagi, protokol Theta dibina dari bawah pada model bukti pegangan (POS) dan oleh itu menggunakan sebahagian kecil daripada tenaga elektrik dan sumber menjadikannya lebih hijau dengan ketara, dan lebih mesra alam berbanding platform lain. Pada masa hadapan, rangkaian pengedaran Theta yang terdiri daripada lebih 30,000 nod tepi yang dikendalikan komuniti akan menyokong storan NFT terpencar yang membolehkan pengguna benar-benar memiliki dan menjaga NFT mereka, dan tidak bergantung pada mana-mana platform terpusat.

“Kami teruja untuk melancarkan pasaran NFT generasi akan datang dengan WPT, peluang unik untuk membawa koleksi digital disegerakkan untuk siaran TV dan kabel secara langsung kepada berjuta-juta penonton di seluruh dunia,” kata Mitch Liu, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Theta Labs . “ThetaDrop memaksimumkan pendapatan kepada rakan kongsi jenama dan pencipta dengan membawa interaktiviti, penglibatan masa nyata dan personaliti yang mungkin hanya melalui strim langsung apabila melakukan penurunan dan lelongan NFT. Blockchain asli bukti kepentingan Theta bermakna pencipta boleh yakin bahawa penempaan dan transaksi NFT adalah 100% mesra alam, pantas dan murah.”

TENTANG WORLD POKER TOUR

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Hubungan Media WPT

Matt Clark – matthew.clark@wpt.com

MENGENAI THETA LABS, INC.

Theta Labs mempelopori Theta Network, rangkaian penghantaran video terkemuka yang dikuasakan oleh teknologi blockchain, dan THETA.tv, platform penstriman langsung terdesentralisasi generasi akan datang. Infrastruktur Theta membolehkan platform video sedia ada untuk memacu pendapatan tambahan dan mengurangkan kos CDN penghantaran kandungan manakala pengguna akhir diberi ganjaran kerana berkongsi lebar jalur mereka untuk menyampaikan video secara peer-to-peer pada mana-mana PC, mudah alih, TV Pintar dan peranti IoT.

Pengesahan perusahaan dan program tadbir urus Theta diketuai oleh pemimpin global termasuk Google, Samsung, Sony Europe, Binance, Blockchain Ventures dan gumi. THETA.tv, aplikasi pertama yang dibina pada Rangkaian Theta, memanfaatkan pangkalan pengguna sedia ada berjuta-juta penonton esports untuk membenamkan rangkaian mesh Theta P2P bersama-sama perkongsian kandungan dengan Lionsgate, MGM Studios, CONtv, NASA dan lain-lain. Rakan kongsi platform video termasuk Jelajah Poker Dunia, Cinedigm, Samsung VR, GameTalkTalk, MovieBloc, Ultra, GFUEL dan perkhidmatan penstriman langsung media OTT, hiburan, peer-to-peer yang lain. Pelabur korporat strategik termasuk Samsung NEXT, Dana Inovasi Sony, pelabur media BDMI Bertelsmann Digital Media Investments, Agensi Artis Kreatif CAA dan VC Silicon Valley tradisional termasuk DCM dan Sierra Ventures. Ketahui lebih lanjut di www.thetalabs.org.

Hubungan Media Theta Labs