Toto

Pratonton Musim NFL: Baltimore Ravens Menjalankan AFC North Roost

Tiada apa yang boleh diramalkan di AFC North. Tetapi tahun ini, pada +160, Baltimore Ravens menduduki tempat kegemaran untuk memenangi AFC North.

QB Lamar Jackson
QB Lamar Jackson melemparkan hantaran separuh masa kedua menentang slot pragmatic Houston Texans di Stadium M&T Bank pada 2019, di atas. Tahun ini, Jackson dan syarikat dijangka memerintah bahagian itu. (Imej: Getty Images)
Bahagian itu nampaknya telah berubah dari musim sebelumnya. Bekas gergasi divisyen itu kini dijangka sebagai penyuap terbawah.

Sejak 1970, Steelers mempunyai rekod terbaik dalam bola sepak. Bagaimanapun, musim ini, Steelers dijangka mempunyai rekod kalah buat kali pertama di bawah ketua jurulatih Mike Tomlin.

Cincinnati Bengals, selepas berdekad-dekad tidak relevan, tahun lepas telah melakukan larian ajaib ke Super Bowl. Itu telah mengubah hala tuju francais, kerana mereka kini nampaknya adalah perkara sebenar.

Cleveland Browns — baik, mereka terus menjadi Cleveland Browns.

Tetapi selepas terlepas playoff setahun yang lalu, Baltimore Ravens kelihatan bersedia untuk mengambil semula bahagian itu.

Ravens Super Bowl Odds
John Harbaugh terus berkeliaran di luar Baltimore, setelah menyampaikan gelaran Super Bowl ke bandar itu pada tahun 2012. Lamar Jackson ialah salah seorang pemain yang paling banyak bermain dalam permainan itu. Satu-satunya persoalan dengan Jackson ialah sama ada dia boleh kekal sihat sepanjang musim.

Pada +1800 untuk memenangi Super Bowl, Ravens dianggap sebagai pencabar serius untuk gelaran itu. Dalam divisyen dengan dua pasukan yang kelihatan kuat, Ravens sepatutnya dapat menewaskan di dua terbawah sementara mereka ingin memenangi mahkota bahagian dan mungkin gelaran AFC.

Orang Bengal Kelihatan Kuat
Suasana tidak boleh menjadi lebih baik di Cincinnati menuju ke musim baharu. Pada +170 untuk memenangi bahagian mereka, Bengals, dengan Joe Burrow sebagai quarterback mereka, kelihatan seperti pasukan yang ditakdirkan untuk Live Pengeluaran SGP bersaing untuk gelaran bahagian untuk dekad yang akan datang.

The Bengals mempunyai peluang yang sama seperti saingan bahagian mereka dari Baltimore, kerana mereka berdua +1800 untuk memenangi Super Bowl pada akhir musim. Dipimpin oleh trio penerima muda yang luar biasa, menghentikan serangan Bengals tidak akan mudah musim ini.

Bukit Sukar untuk Mendaki Untuk Browns
Cleveland Browns adalah pasukan yang sukar untuk membaca dengan baik, walaupun dalam setahun apabila jangkaan tinggi. Kini, musim ini, Browns adalah +300 untuk memenangi bahagian memasuki musim ini.

Baker Mayfield telah keluar, dan selepas tidak pernah memenuhi gembar-gembur itu, dia telah dihantar ke Carolina. Deshaun Watson yang kontroversi telah dibawa masuk untuk menggantikannya. Dia membawa banyak bagasi, boleh dikatakan. Persoalannya menjadi, adakah dia akan bermain, dan jika ya, untuk berapa lama? Selepas terlepas hampir dua musim, sejauh manakah keberkesanannya?

Terdapat banyak soalan yang belum terjawab mengelilingi pasukan ini musim ini, dan disebabkan ketidakpastian, adalah sukar untuk menyokong mereka dalam apa jua cara musim ini.

Pada +2800 untuk memenangi Super Bowl, Browns mendapat sedikit kasih sayang di peringkat kebangsaan. Sukar untuk melihat mereka menyusun semuanya musim ini.

Steelers Menghadapi Jalan Tough
Sukar untuk mempercayai bahawa Mike Tomlin tidak pernah mempunyai rekod kalah dalam masanya di Pittsburgh. Sejak menjadi ketua jurulatih Steelers pada macau pools 2007, dia telah membawa pasukan itu ke playoff sepuluh kali, termasuk tujuh gelaran divisyen.

Tetapi tahun ini, pada +700, nampaknya tidak mungkin Steelers akan bersaing untuk tempat teratas di AFC North.

Tomlin juga mempunyai gelaran Super Bowl di bawah bimbingannya, dan Steelers adalah +8000 untuk menang tahun ini. Steelers akan bersaing minggu demi minggu, tetapi jangkaan pastinya menurun di Pittsburgh musim ini.