Toto

Permainan Turbo Dilancarkan dengan Cbet dalam LatAm Push

Turbo Games , pembekal Togel Sidney dan pembangun tajuk iGaming, telah menghasilkan perkongsian kandungan baharu dengan Cbet dan akan macau pools menyediakan portfolio syarikat surat itu dengan pelbagai permainan gaya ranap. Permainan Turbo akan menyenaraikan permainan Turbo Mines , Towers , Plinko , CrashX dan Bayraktar dengan Cbet, pengendali terkemuka di rantau Amerika Latin.

Permainan Turbo Melancarkan Permainan Ranap dengan Cbet
Ketua jualan Turbo Games, Vadim Potapenko memuji perkongsian baharu ini dan berkata ia adalah satu langkah ke hadapan yang penting untuk syarikatnya juga. Dia menambah:

Senang bekerja dengan pasukan profesional yang menyasarkan masa depan dan menggalakkan industri perjudian dengan kuat, serta kripto.

Ketua jualan Turbo Games Vadim Potapenko
Potapenko kekal yakin dengan masa depan perkongsian itu dan berkata bahawa Turbo Games terkenal kerana menyediakan rakan kongsi dengan jenis kandungan yang pemain nikmati dan cari secara aktif di pengendali dalam talian. Permainan Turbo dilancarkan pada 2020 dan telah beroperasi di luar Ukraine.

Cbet CCO Rebeca Sotomora turut gembira dengan perkongsian itu dan berkata Pengeluaran SGP Hari Ini bahawa platform syarikat itu adalah rakan kongsi yang sempurna untuk gelaran cemerlang Turbo Games. Dia mencatat:

Lebih-lebih lagi, Cbet telah dicipta oleh pemaksimal untuk pemaksimum yang berkait dengan pasukan Turbo Games` dan permainan bercita-cita tinggi mereka.

Cbet CCO Rebeca Sotomora
Sotomora meneruskan dengan berhujah bahawa terima kasih kepada Turbo Games, Cbet akan berpeluang menawarkan pemainnya produk cemerlang yang direka untuk melepaskan diri daripada pengalaman permainan tradisional dan memperkenalkan pemain kepada pengalaman baharu dan berbaloi.

Turbo Games telah membina kehadirannya dalam iGaming secara berterusan. Baru-baru ini, syarikat itu bekerjasama dengan Livespins , sebuah platform Keluaran Sidney inovatif yang memfokuskan pada menyediakan pembekal pendedahan tambahan melalui pengalaman strim yang dikongsi dengan khalayak yang boleh bertaruh bersama strim slot kegemaran mereka.